Javnozdravstvena akcija besplatnih preventivnih pregleda madeža pod nazivom “Djeluj sada!”

Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom u suradnji s Udrugom za prevenciju tumora i drugih bolesti kože „Zdravi pod suncem“, Klinikom za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkog centra „Sestre milosrdnice“, Referentnim centrom za melanom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Klinikom za dermatovenerologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb, Klinikom za tumore i Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb te Međunarodnom udrugom studenata medicine Hrvatska – CroMSIC i ove godine organizira za građanstvo najposjećeniju javnozdravstvenu akciju besplatnih preventivnih pregleda madeža pod nazivom “Djeluj sada!”.

Akcija „Djeluj sada!“ je najposjećenija javnozdravstvena akcija besplatnih preventivnih pregleda madeža za koju nije potrebna prethodna predbilježba i za građane je potpuno besplatna.

20 liječnika stručnjaka dermatologa  pregledavat će građane, bez uputnice, u subotu, 17. lipnja o.g., u vremenu od 10.00 do 17.00 sati na SRC Bundek.

Osim mogućnosti pregleda madeža od strane eminentnih stručnjaka, građani u sklopu akcije imaju priliku saznati korisne savjete o zdravstveno prihvatljivom ponašanju na suncu.

Javnozdravstveno – preventivna akcija besplatnih pregleda madeža „Djeluj sada!“ održat će se u subotu, 17. lipnja 2023. godine, u vremenu od 10.00 do 17.00 sati na SRC Bundek (nasuprot Centra Bundek).