Stručni simpozij „Spolno prenosive bolesti – zašto zatvaramo vrata budućnosti?“

Organizator Simpozija je Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo, u suradnji s Povjerenstvom za prevenciju infekcija HPV-om Grada Zagreba, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „dr. Andrija Štampar“, Hrvatskim dermatovenerološkim društvom HLZ-a, Hrvatskim društvom za spolno prenosive bolesti HLZ-a, Hrvatskim društvom za urogenitalne i spolno prenosive infekcije HLZ-a i Hrvatskim društvom za školsku i sveučilišnu medicinu HLZ-a.

Simpozij će se održati u petak, 11. prosinca 2015. g., s početkom u 9.30 sati, u Zagrebu, u hotelu Westin, u dvorani Panorama na 17. katu.

Na Simpoziju će biti prikazane najnovije spoznaje i smjernice u znanstvenoj domeni spolno prenosivih bolesti i infekcija (dijagnostici, prevenciji i liječenju). Grad Zagreb, kao začetnik programa prevencije edukacijom i cijepljenjem protiv HPV-a u Republici Hrvatskoj, predstavit će rezultate osmogodišnje provedbe programa. Budući da je donesena odluka o pokretanju Nacionalnog programa cijepljenja, Ministar zdravlja RH prikazat će i Nacionalni program cijepljenja protiv HPV-a.

prof. dr. sc. Mirna Šitum, prim., dr. med.
predsjednica Organizacijskog odbora
pročelnica Gradskog ureda za zdravstvo Grada

Program
Natječaj za izbor ravnatelja - PDF