Back Together Summit 2024.

BACK TOGETHER I OVE GODINE DONOSI ZDRAVLJE ZA SVE!


U subotu, 8. lipnja 2024. Back Together summit po četvrti puta donosi niz zanimljivih panel rasprava, radionica i predavanja s ciljem osvještavanja javnosti o važnosti zdravlja, kao i korisne besplatne zdravstvene preglede.

Ovaj jedinstveni medicinski  događaj održat će se u subotu, 8. lipnja od 10 do 15 sati na Zrinjevcu u Zagrebu te putem streama na YouTube kanalu Back Together summita od 15 sati pa sve do ponoći.

Nakon što su proteklih godina zdravstvenu komunikaciju doveli u fokus javnosti, dr. Natko Beck i Tajana Beck i ove godine okupljaju brojne renomirane stručnjake iz područja medicine, znanosti i komunikacija na novom izdanju Back Together summita. 

Uz podršku Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar građani će moći obaviti mnoštvo preventivnih pregleda i tako unaprijediti zdravlje i prevenirati bolest na vrijeme.

Osim zanimljivih panela, gdje će građani i ove godine imati prilike iz prve ruke saznati mnoštvo informacija vezanih uz najnovije tehnike liječenja u korak s trendovima, summit nudi i mogućnost besplatnog pregleda srca, UZV štitnjače i karotida, mobilne mamografije, oftalmološkog pregleda, psiholoških i kinezioloških savjetovanja, školu nepušenja i mnoštvo drugih zdravstvenih sadržaja. Specijalna bolnica za plućne bolesti zainteresiranim građanima radit će i alergološka testiranja i savjetovanja.

S ciljem osvještavanja javnosti o važnim zdravstvenim temama na jednom mjestu okupit će se renomirani stručnjaci iz područja medicine, znanosti i komunikacija te sudjelovati u zanimljivim panel raspravama poput  Bitter Sweet Symphony – Balans o kojem svi pričaju, bitka za blagostanje, na kojemu  će se govoriti o utrci s vremenom, borbi protiv anksioznosti i boljem balansiranju važnih životnih situacija, zatim Make it Happen – kad nemoguće postane moguće, gdje će biti govora o lijeku za koji su istraživanja pokazala da nevjerojatno dobro jača srce ili One step closer – personalizirana medicina, s fokusom na holistički pristup zdravlju, tj. sagledavanju zdravlja kroz sve aspekte.

Panel rasprave i ove godine je moguće pratiti besplatno putem YouTube kanala Back Together Summit-a ili na backtogether.hr, a svi koji se žele besplatno pregledati dobrodošli su na Zrinjevac u subotu 08.06.2024.

Program 1, 2

Napomena: Za besplatni pregled mobilne mamografije potrebna je prethodna prijava putem web obrasca koji se nalazi na backtogether.hr. Broj pregleda je ograničen, a prijave počinju u četvrtak 06.06.2024. u podne.